Thuiswerk als webcam-model is thuis werken met veel voordelen

Thuiswerken zonder opleiding of inwerk-periode
Voor sommige thuiswerk-banen is een opleiding nodig. Bij dit thuiswerk niet! Het enige wat je nodig hebt, zijn een pc, een internetverbinding en een webcam. Je schrijft je in, ontvangt het deelnemers-contract, en je kunt meteen aan de slag.


Het hele gezin profiteert mee
En het mooie is: de hele familie profiteert mee. In het begin denk je: ik ga wat part-time thuiswerk doen om een nieuwe auto te kunnen kopen. Maar al snel merk je dat je zoveel verdient dat je nog veel meer leuke dingen kunt doen. Lange vakanties, mooie kleren, veel uit eten, noem maar op. Je hele leven verandert als je 5000 euro per maand verdient.


Nooit meer stress
En wat dacht je hiervan: nooit meer stress. Stress bij werken als cam-model komt simpelweg niet voor. Als je het eens een keer wat minder naar je zin hebt achter de webcam, zet je gewoon je computer uit. Zonder zorgen. Je neemt vrij, en niemand die zeurt. Morgen weer een nieuwe dag.


Baas foetsie!
Wie is dit? Je baas? Dacht het niet, want die heb je niet. Ja, er zitten ver weg ergens op een kantoortje een stel jongens die het net zo leuk vinden dat jij geld zit te verdienen als jijzelf, af en toe krijg je eens een mailtje van ze, maar dat is 't. Je hebt totale vrijheid om te doen en laten wat je wilt, en je verdient geld als water. Hoeveel mensen in jouw omgeving kunnen dat nazeggen?


Ga weg, engerd!
Ook vervelende collega's heb je niet meer. Je weet wel, van die zogenaamd grappige types die constant om je heen hangen en aan je kop zeuren. Je lacht maar wat met ze mee om ze niet te beledigen, maar ondertussen zie je ze liever opzouten. Bij thuiswerken in de erotiek bestaan die niet meer. Je kunt vrijuit werken op tijdstippen die je zelf kiest, en niemand die je stoort.


De klanten
En hier doe je het allemaal voor: de bezoekers! Het enige wat je op je scherm ziet, zijn je chat-partners, terwijl de webcam op je bureau tevreden snort. Je kunt ervoor kiezen om je klanten ook in beeld te zien (als ze een webcam hebben), maar zoals altijd geldt bij dit thuiswerk:
"Alles mag, niets moet!"


Home

Thuiswerk Home Thuiswerk Pagina 2 Thuiswerk Pagina 3