Thuiswerk als webcam-model is thuis werken met weinig benodigdheden

Je hebt maar drie dingen nodig voor dit thuiswerk
Voor sommige thuiswerk-banen moet je van alles in huis halen, je krijgt allerlei papieren toegstuurd en meer van dat soort lastige zaken. Bij dit thuiswerk niet! Alles wat je nodig hebt, heeft de gemiddelde computergebruiker al in huis: een goede computer, een redelijk snelle internet-verbinding en een webcam. Als je nog geen webcam hebt, kun je die bij iedere computerzaak halen. Ze kosten tegenwoordig niets meer, een euro of 25 bij de Mediamarkt. En aansluiten is een eitje.

Ooit gedacht dat je met je webcam je brood kon verdienen?

Opgepast, want dit kleine cameraatje kon wel eens je beste kameraadje worden. Dat een dingetje van 25 euro je wel eens duizenden euro's per maand kon opleveren, had je waarschijnlijk ook niet gedacht toen je hem kocht, maar toch is het zo. Dit is het oog waarmee je bezoekers naar jou kijken, en waarmee jij je bankrekening kan laten groeien tot ongekende proporties.

Klantje 1...Klantje 2...Klantje 3...
Klantje 4...Klantje 5......en Kassa!

Wie je klanten zijn? Wie niet! Net als bij andere erotiek geldt: iedereen doet 't. Je loopt dus net zo makkelijk een zwemleraar tegen het lijf als een museumdirecteur, een bakker of een accountant, een caféhouder of een huisman. Van alle leeftijden, vanuit het hele land. Je klanten zijn zo divers als het leven zelf.

Dit is een voorbeeld van hoe de klanten jou te zien krijgen. IsLive, het bedrijf dat de webcam-registratie verzorgt, biedt vele zogenaamde live-banners en andere promotie-mogelijkheden aan die webmasters op hun site kunnen zetten. Als er dan een bezoeker in een webcamdame geïnteresseerd is, hoeft hij alleen maar te klikken om contact te maken.

Poen, poen poen, poen

En hier draait het natuurlijk allemaal om: GELD! Poen, cash, keiharde euro's. Kijk eens goed naar dit stapeltje, daar ligt 413 euro. Wist je dat je dit al na één of twee chats bij elkaar kunt werken? Dat wordt nog steeds onderschat: in de porno kan enorm goed geld verdiend worden. Daarom zeggen we: wie dit eenmaal geprobeerd heeft, wil niets anders meer. Dit is het ideale thuiswerk voor iedere vrouw met lef en gevoel voor erotiek.

Inschrijven Inschrijven Inschrijven Inschrijven Inschrijven
Inschrijven Inschrijven Inschrijven Inschrijven Inschrijven

Home

Thuiswerk Home Thuiswerk Pagina 2 Thuiswerk Pagina 3